Ingyenes házhozszállítás 50.000 Ft felett!

Kérdése van? Hívjon minket! +36205227900

Blog

Caprice Shoes - Tradíció, innováció

Berkemann Buda
Berkemann Buda
Caprice Shoes - Tradíció, innováció

A Caprice egy vezető német cipőmárka, amely a divat és a kényelem tökéletes egyensúlyát kínálja. Az exkluzív dizájn és a kiváló minőségű anyagok garantálják a minőséget, az egyedi gyártástechnológia pedig a kényelmet. Te ismered a CAPRICE CLIMOTION® technológiát?

Ha a kényelem és a divat egyensúlyát keresed, a Caprice cipők minden bizonnyal meg fognak felelni az elvárásaidnak. 

Jürgen Cölsch a CAPRICE ügyvezető igazgatója így jellemzi a márkát:

"Több mint 30 éve a cipők iránti szenvedély motivál minket minden nap, hogy magas szinten dolgozzunk, és egyre jobbak és jobbak legyünk." 

A Caprice cipők rendkívül magas követelményeknek kell, hogy megfeleljenek. A divat, az elegancia, a magas minőség és a kényelem mind elvárás egy Caprice lábbeliben.

A kényelem alappillére a cipőkben található saját, egyedi tervezésű, európai szabadalom CLIMOTION® talpbetét. A CLIMOTION® talpbetét a puhaság, a rugalmasság, a párnázás és a klímaszabályozás egyedülálló fúzióját nyújtja minden egyes lépésnél, a páratlan gyaloglási élmény érdekében. Az újonnan kifejlesztett anyag, és a memóriahatással rendelkező rugalmas méhsejtszerkezet kombinációjának köszönhetően a talpbetét ergonomikusan alkalmazkodik a lábfej alakjához. Ez a speciális talpbetét segít eloszlatni a testsúlyt, ezzel csökkentve a láb és a gerinc terhelését. A talpbetét aljába beágyazott csatornák lehetővé teszik a levegő keringését a láb teljes felületén, ennek köszönhetően a láb egész nap friss marad, megelőzve a kellemetlen szagokat és a nedves érzetet.

Ha kíváncsi vagy milyen érzés egy ilyen cipőben lenni, látogass el üzletünkbe és próbálj fel egyet! Válaszd a Caprice-t és érezd a különbséget! Ne engedd, hogy a lábproblémák vagy a fájdalom korlátozzanak, tedd meg az első lépést a kényelem és az egészséges lábak felé a Caprice cipőkkel!