Ingyenes házhozszállítás 40.000 Ft felett!

Kérdése van? Hívjon minket! +36205227900

Mérettáblázat

MÉRETEK ÉS MÉRÉS

Annak ellenére, hogy egy online cipőboltban történő vásárlásnak sok előnye van, mint, például, a nehezen fellelhető cipőméretek és fazonok elérhetősége, vannak bizonyos hátrányai is. Sokan szeretik felpróbálni a lábbelit vásárlás előtt, erre lehetőség van személyes átvételi pontunkban. Amennyiben nem tud személyesen ellátogatni hozzánk, engedje meg, hogy egy kis segítséget nyújtsunk a méret választásához.

Mérés

Mire lesz szüksége:

2 db. papírlap, íróeszköz, mérőszalag vagy vonalzó.

Amit tudni érdemes a mérésről:

A legjobb időszak egy láb méretének megállapítására a nap vége, mert a járás enyhén növeli a láb méretét.

Olyan zokniban vagy harisnyában végezze a mérést, amit a mindennapokban általában is viselni fog az új lábbelivel. Csak akkor végezze a mérést meztelen lábon, ha a vásárolni kívánt lábbelit amúgy is mezítláb fogja viselni.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy két teljes cipőméret között többnyire csak 5-6 mm különbség van, ezért nagyon fontos, hogy a láb mérése minél precízebb legyen. Felfelé vagy lefelé kerekítés csökkenti a megfelelő cipőméret választásának a valószínűségét.

A mérést végezze el mindkét lábon. Az emberek többségénél a bal és a jobb láb méretei egy kissé eltérőek. Cipőméret megválasztásakor használja a nagyobbik lábon mért eredményt.

Mérés három lépésben:

1. Tegye a lábát egy papírlapra, álljon rá és rajzolja körbe.

2. Mérőszalaggal vagy vonalzóval mérje meg a talp hosszát a nagylábujjtól (általában a nagylábujjtól, de ez lábtól függ, egyeseknél a második lábujj hosszabb!) a sarok hátsó részéig. Írja fel az eredményt. Vásárláshoz használja a nagyobbik láb méretét.

3. Keresse ki a mért számot a mérettáblázatunkban és válassza az annak megfelelő cipőméretet.

 

 

Mérettáblázatok: