Ingyenes házhozszállítás 50.000 Ft felett!

Kérdése van? Hívjon minket! +36205227900

Blog

A Waldläufer márka

Berkemann Buda
Berkemann Buda
A Waldläufer márka

A Waldläufer márka a divat, a kényelem és a minőség szinonimája. A Waldläufer név azoknak szól, akik nemcsak a divatot keresik a cipőkben, hanem a kényelmet és a minőséget is!

Miért is különlegesek ezek a lábbelik?

A márka történetéből kiderül!

A Waldläufer cipőmárka története egy igazi német kisvárosban, Pirmasens-ben kezdődött. A város már a 19. században ismert volt cipőgyártó központként és számos kézműves műhely működött itt. Az 1960-as években a vállalat megalapítója, Karl-Heinz Benscheidt úgy döntött, hogy megteremti saját cipőmárkáját, amely kiváló minőségű és kényelmes lábbeliket kínál a vásárlóknak. Benscheidt már korábban is tapasztalt cipőtervezőként dolgozott és szenvedélyesen hitt abban, hogy a cipők nemcsak divatosak, hanem kényelmesek és praktikusak is lehetnek. Így született meg a Waldläufer márka, amelynek neve németül "erdőfutó" vagy "erdőben sétáló" jelentést hordoz, ami tökéletesen tükrözi a cég filozófiáját és értékrendjét. A vállalat célja mindig is az volt, hogy olyan cipőket tervezzen és gyártson, amelyek lehetővé teszik a viselők számára, hogy bárhol is járjanak, kényelmesen és biztonságosan tegyék meg útjaikat, akár az erdőben, akár az urbanizált városi környezetben.

A Waldläufer az évek során folyamatosan változott, fejlődött és bővült, ám mindvégig hű maradt eredeti küldetéséhez és értékeihez. A cég ma is híres a minőségi anyagok felhasználásáról, az innovatív technológiák alkalmazásáról és a kényelmes, ergonomikus kialakítású cipőiről. A Waldläufer így vált azoknak az embereknek az első választásává, akik értékelik a kiváló minőségű és stílusos lábbeliket, amelyek nemcsak szépek, hanem hosszútávon is kényelmet és tartósságot nyújtanak. A Waldläufer cipők nem csupán cipők, hanem egy életforma is, amelyben a kényelem, a minőség és a stílus összhangban van egymással. Legyen szó hétköznapi viseletről, kirándulásról vagy elegáns alkalmakról, a Waldläufer kínálatában minden alkalomra találunk megfelelő lábbelit.

Mi teszi különlegessé a Waldläufer szarvasbőr cipőit?

A cég által kínált szarvasbőr cipők a legmagasabb minőséget képviselik. Többféle színben, bőségben és fazonban készítenek női és férfi szarvasbőr cipőket. A szarvasbőr egy rendkívül strapabíró és rugalmas anyag, ezért ezek a cipők nagyon tartósak, hosszú évekig szolgálják lábunk kényelmét és egészségét. A bőr rugalmassága és puhasága miatt a szarvasbőr cipők könnyen alkalmazkodnak a láb formájához, ezáltal minimalizálva a dörzsölést. Nagyon kényelmes viseletet biztosítanak azok számára is, akiknek bütyök, kalapácsujj vagy egyéb lábdeformitás nehezíti meg a mindennapjait. A cipők többféle kényelmi talpbetéttel készülnek, melyek egészségesen és kényelmesen támasztják alá a lábat. A talpbetét kivehető, cserélhető, a cipőkbe akár személyre szabott ortopéd talpbetét is belehelyezhető. Összességében a szarvasbőr cipők kiváló választások lehetnek, ha fontos szempont a kényelem, a tartósság és az egyedi stílus egy cipőben.