Ingyenes házhozszállítás 40.000 Ft felett!

Kérdése van? Hívjon minket! +36205227900

Törzsvásárló

TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM

Örömmel köszöntjük Törzsvásárlóink között és bízunk benne, hogy a nálunk vásárolt lábbelikben örömét leli!

Hogyan és hol használható a Törzsvásárlói Kártya?

A kedvezményekre való jogosultságot az S and H Plus Kft. üzletében a törzsvásárlói kártya felmutatásával / webáruházában a kártya számának meg S and H Plus Kft.
 nyilvántartásába.

Minél nagyobb a nyilvántartott vásárlások halmozott értéke, annál nagyobb kedvezmény jár a Törzsvásárlónak, az alábbiak szerint:


Lábbelikre.:

* 10.000 Ft - 40.000 Ft-ig 5% kedvezmény

* 40.000 Ft - 80.000 Ft-ig 10% kedvezmény

* 80.000 Ft - 100.000 Ft-ig 15% kedvezmény

* 100.000 Ft felett 20% kedvezmény
A kedvezmények részletes ismertetése:

A kártya kedvezménye nem vonható össze más akciókkal, vagy egyéb kedvezményekkel.

A kedvezmények a leírt feltételek mellett, az alábbi termékekre érvényesek:

Minden lábbeli (az egészségkártyákra vonatkozó, általános kedvezmények nem vonhatóak össze a törzsvásárlói programban feltüntetett kedvezményekkel).


Hogyan lehet Törzsvásárlói Kártyához jutni?

A kártya az S and H Plus Kft. üzletében vehető át / webáruházban történő igénlésnél a csomgban találja.

A kártya regisztrálásához szükséges, hogy a Vásárló megfelelően kitöltse az adatlapot, és aláírásával elfogadja a S and H Plus Kft. Törzsvásárlói Rendszer Szabályzatát.

A kártyára 10.000 Ft halmozott vásárlás összegyűjtéséig nem jár kedvezmény.
Amennyiben a kezdő vásárlás összege eléri, vagy meghaladja a 10.000 Ft-ot, úgy a Vásárló kártyát kaphat, valamint megkapja az összeghez tartozó kedvezményt is, amit már a következő vásárlásnál igénybe is vehet.


A vásárlási összegek gyűjtésének időszaka, kedvezmények

Egy éves időtartam alatt (január 1. - december 31.) lehet gyűjteni a kártyára a vásárlások összegét. A folyamatosan halmozott egyenleg alapján automatikusan módosul az aktuális kedvezmény mértéke. A halmozott összegek minden év december 31.-én lenullázódnak, azonban a december 31.-i egyenlegnek megfelelő kedvezmény a következő esztendőben is megilleti a Törzsvásárlót. A kártya kiállításától számított első évben elért %-os kedvezménye a második évben automatikusan érvényes, vagy tetszés szerint növelhető. Azonban ha a második évben a vásárlások összege nem éri el a korábban elért %-os kedvezményt, a harmadik évben a vásárlások összege szerint módosul a %-os kedvezménye. Ez a következő évben ismétlődik! 
A vásárláskor az esetleges kedvezményekkel csökkentett bruttó árat vesszük figyelembe.
Azon Törzsvásárlóink, akik aktuális év december 31.-én a kedvezményre jogosító kártyával rendelkeznek, azonban a következő esztendő(k)ben vásárlásaik halmozott értéke nem éri el a kedvezményre jogosító 10.000 Ft-ot, 5%-ban rögzítjük kedvezményüket.


EGYÉB SZABÁLYOK
A Törzsvásárlói Rendszerben való részvétel feltételei:

ˇAz adatlap kitöltésével és aláírásával a Vásárló elfogadja az S and H Plus Kft. Törzsvásárlói Rendszer Szabályzatában leírtakat. Az adatlapon mindenki csak a saját adatait rögzítheti.

ˇAmennyiben a kártyával vagy a Törzsvásárlói Rendszer bármely részével visszaélés történik, az S and H Plus Kft. jogosult az illető magán-, vagy jogi személy részvételét a Törzsvásárlói Rendszerben megszüntetni, beleértve a kártyához kapcsolt kedvezményeket is.

ˇHa a nyilvántartott vásárlási érték jogosulatlanul vagy visszaélés révén került a nyilvántartásba, az S and H Plus Kft. jogosult azt a nyilvántartásból törölni, és a kártyát letiltani.

ˇAz S and H Plus Kft. jogosult Törzsvásárlói Rendszerének szabályzatát a Törzsvásárlók beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, amennyiben a mindenkor érvényes szabályzatot betekintésre hozzáférhetővé teszi értékesítő helyein, illetve a www.berkemannbuda.hu webáruházban.

ˇAz S and H Plus Kft. Törzsvásárlói Kártya nem fizetőeszköz.

Adatok kezelése és védelme:


A kártya adatlapjának kitöltésével a Vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat - beleértve személyes adatait is az S&H Bt. elektronikus nyilvántartásba felvegye és feldolgozza. Az adatkezelés és feldolgozás célja a Törzsvásárlói Rendszer működtetése, a vásárlási szokások kiértékelése a vásárlói igények jobb kiszolgálása érdekében, a Törzsvásárlók hatékonyabb tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről. Az adatokat az S and H Plus Kft. bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki.
A Törzsvásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a kártya letiltásra kerül, nem használható többé, adatainak visszaállítása nem lehetséges.


Elveszett, vagy megrongálódott kártya pótlása, cseréje

ˇA kártya pótlása, illetve cseréje az S and H Plus Kft. üzletében történik, ahol a Vásárló az új kártyát az adatlap kitöltése, valamint a pótlás/csere díjának megfizetése után azonnal átveheti.

ˇKártya pótlása vagy cseréje csak pontosan megadott adatok esetén lehetséges. Az adatlapon pontosan fel kell tüntetni az eredeti kártya számát, vagy annak hiányában a kártyához tartozó nevet és címet. (Nem elegendő csak a név, vagy csak a cím megadása, mert ez nem biztosítja a kártya pontos azonosítását.) Ha a megadott név és cím kombinációhoz az S and H Plus Kft. nem nem talál kártyát nyilvántartásában, akkor a csere, illetve pótlás nem lehetséges.

ˇA kártya pótlása, illetve cseréje díjköteles, összege e szabályzat kibocsátásakor 1000 Ft.

Felelősség:
Az S and H Plus Kft. nem felel a kártyákkal kapcsolatos visszaélésekért, valamint a kártya elvesztése, ellopása, megsemmisülése, megsérülése miatti károkért.
A szabályzatban hivatkozott forintértékek minden esetben ÁFA-val növelt bruttó értéket jelentik.
Amennyiben kérdése vagy észrevétele van a Törzsvásárlói Rendszerrel kapcsolatban, kérjük, forduljon üzletünkhöz, ahol munkatársaink készséggel segítenek Önnek üzleteinkben.